Over DK Medical

Wij bieden totaalconcepten op maat aan voor het technische beheer van dokterspraktijken, dit voor zowel eenmans- als groepspraktijken. Dit houdt in dat wij instaan voor het leveren, plaatsen, installeren en beheren van servers, computers, werkposten, netwerk van medische apparatuur, optimalisatie van digitale beeldvorming, printers, betaalterminals en zelfs telefooncentrales. Wij koppelen Uw medische apparatuur in Uw netwerk en zorgen ervoor dat dit naadloos samen werkt met de medische software.

Wij geven technisch advies en zoeken desgewenst de best passende medische apparatuur of randapparatuur (zoals telefooncentrales en betaalterminals).
Wij beschikken over de kennis om meetapparatuur te installeren en te koppelen in Uw netwerk.

Filosofie

Onze filosofie is om nauw samen te werken met de arts om zo de workflow te verbeteren en te optimaliseren, zodat de arts zich volledig kan concentreren op de patiënten zonder zich zorgen te moeten maken over de technische zijde van de meetapparatuur en netwerken. Voor ons staat de klant altijd centraal.

Wij contacteren indien gewenst de juiste verantwoordelijke voor software en/of medische apparatuur en zorgen dat dit allemaal in optimale omstandigheden kan geïnstalleerd worden.
Voor ons eindigt het hier niet. Wij bieden een uitstekende support waarbij kwaliteit en tijd heel belangrijk zijn. We zijn ons heel goed bewust hoe belangrijk een goed functionerend netwerk is voor de arts, zodat deze kan blijven werken. Om deze reden zijn we ook voor dringende zaken flexibel bereikbaar na de gewone kantooruren.

We beschikken over certificaten zodat wij ook medische toestellen mogen kalibreren en herstellen. Hiervoor volgen wij op regelmatige basis extra cursussen, zodat we steeds up-to-date blijven en we deze service kunnen blijven aanbieden.
Wij werken nauw samen met medische software leveranciers en installateurs van medische toestellen.
Voor ons staat de klant steeds centraal en wij streven naar een optimale duurzame samenwerking en dit op lange termijn basis.

Contact